Τα νέα μας..τμήμα Κυρίας Δαναούλας!

Μαΐου 05, 2016

Ναταλία: Τα αυγά μας βγήκαν πανέμορφα! Τα πέρασα καλά! Πήγαινα κάθε μέρα βόλτα. Εκτός από την Μ. Πέμπτη. Πήγα στη γιαγιά μου κι έφαγα σούβλα! Ήταν πολύ νόστιμο το φαγητό!
Αναστασία Μ.: Πήγα σ ‘ένα καράβι. Όχι στην Αντωνία. Η Αντωνία είναι το δικό μας καράβι που το έχουμε ονομάσει Τόνια! Και πήραμε ένα άλλο σκάφος που είχε και δωματιάκια! Ένα την πλώρη κι ένα στην πρύμη! Και είδαμε και δελφίνια! Δεν σουβλίσαμε. Βγήκαμε και στην στεριά να δούμε τον κόσμο με τη μαμά, τον μπαμπά και τον Λευτεράκο. Πήγαμε στην Ερμιόνη και στην Ύδρα μετά!
Αναστασία Γκ: Στη Λευκάδα πήγα! Την Τρίτη γυρίσαμε. Σουβλίσαμε! Τσουγκρίσαμε αυγά!
Ανδριάνα: Εγώ σούβλισα το αρνί! Ο παππούς σούβλισε! Και ήρθε η θεία η Χρύσα και η νονά ή Δήμητρα ήταν στο Βραχάτι. Εκεί είναι ένα σούπερ μάρκετ που δεν έκλεινε ποτέ!
Νίκη: Στα πασχαλινά τ’ αυγά βάλαμε νεραϊδόσκονη και πήγα ταξίδι με το τρένο. Δε θυμάμαι που πήγα αλλά πήγαμε στις κούνιες εκεί που πήγαμε!
Θάνος: Πήγα με το αεροπλάνο στον παππού και στην γιαγιά, στο σπίτι μου! Παίξαμε πλατελίνη. Κάναμε. Όλα τα φαγητά φάγαμε. Στο λούνε μαρκετ πήγαμε βόλτα και στη θάλασσα και βάλαμε τα πόδια μας

Καλημέρα!

Το φαγητό μας για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή!Χρόνια Πολλά μαμά…