Τα νέα μας!

Οκτωβρίου 11, 2016

Ιπποπόταμοι

Λυδία: Πήγα κάπου με τη μαμα το ζολείο! Εδώ! Το είδαμε όταν περάζαμε από το δρόμο. ‘Έπαιξα!

Εριέττα: Πήγα στη γιαγιά τη Νένυ! Και πήγα στις κούνιες στη στριφογυριστή τσουλήθρα! Εκεί ήταν. Ήταν καινούργιες οι κούνιες. Η γιαγιά μου με πήγε. Άργησα να κουνήσω τη Ναταλία αλλά θα ξαναπάω όταν τελειώσω το μπαλέτο! Πάω και μπαλέτο! Θα το γράψεις;;;

Ορέστης: Κοντά στο σπίτι μας είχε ένα πάρκο που είχε παλιές κούνιες και τώρα βάλανε καινούργιες. Πήγα με τη γιαγιά!

Παναγιώτης: Πήγα βόλτα με τη μαμά μου. Έφαγα τοστ και μπανάνα. Πήγαμε στα Jumbo.

Αγγελίνα: Με τη μαμά μου πήγαμε στη θάλασσα κι εγώ κολύμπησα μόνη μου! Το μωρό ήταν στην κοιλιά της! Εγώ με το μπαμπά φτιάξαμε κουλουράκια και πήγαμε στη γιαγιά και τα φάγαμε!

Αλεξάνδρα: Η μαμά κι ο μπαμπάς και η Νικόλ κι εγώ πήγαμε κάπου που ήταν ένα δάσος που είχε άμμο και η Νικόλ πήγε μέσα στο χώμα και πήδηξε στο νερό, και τα πλύναμε, τα παπούτσια. Και μετά φτάσαμε κάπου και κατεβήκαμε κι ο μπαμπάς ήταν από τη μεριά μου. Δε θυμάμαι πως το λένε το χωριό!

Μαρία: Πήγα σάλασσα. Μπλουμ. Τουνα μπελα με τη γιαγιά!

Ραφαήλ: Έφαγα κουλουράκι με τη μαμά. Πήγα στη γιαγιά. Πήγα στη παιδική χαρά να κάνω κούνιες.

Αναϊς: ( το κρατάει μυστικό)

Ειρήνη: Εγώ αγαπάω πολύ το μπαμπά και τη μαμά. Πήγα στη Πεντέλη. Ήταν να πάω στα Balloons αλλά ήταν έτοιμο να κλείσει κι έκλαιγα.

Σιλίνα: Ήμουν στο σπίτι και είχα λίγο βήχα. Ήμουν λίγο άρρωστη και μετά ήπια φάρμακο. Βόλτα πήγαν μόνο τα αγόρια κι εγώ έκατσα σπίτι με το μπαμπά και είδαμε ταινία «Τη λαίδη και τον αλήτη»

Αναστασία: Εγώ πήγα στη πισίνα. Κλώτσαγα πολύ τα πόδια μου να μην έρθει ο καρχαρίας

Οι τίγρεις έδειξαν τα δόντια τους!!Χρόνια Πολλά στον μικρό μας φίλο Λουκά και στον λίγο μεγαλύτερό του Χάρη για τα γενέθλιά τους!