Πώς πέρασα το Πάσχα;

Μαΐου 02, 2019

Λεωνίδας: Πήγα χωριό και είδα τη Νικολέτα. Και ο Γιάννης έλεγε πως θα μου πάρει τα πειρατικά. Τρώγαμε σοκολατένια αυγά και μας έφεραν παγωτό σοκολάτα. Είδα μια σαύρα τόση (μας έδειξε). Κοιμηθήκαμε και παίξαμε!
Δωροθέα: Πήγα στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Παίξαμε με τη γιαγιά, το μπαμπά και τη μαμά εστιατόριο και πολλά άλλα παιχνίδια. Πήγαμε προχθές κάπου και παραγγείλαμε παγωτό και καφέ. Όχι προχθές, χθες και μετά γυρίσαμε σπίτι!
Νικόλας Σ: Πήγαμε στη Βελικά με το μπαμπά τη μαμά και τη μπέμπα μου και κάναμε επτά ώρες. Και είχε σκαλιά στη Βελικα. Το μεσημέρι φάγαμε γιουβέτσι και ανοίξαμε κάτι κουτιά που είχε ανεμιστήρα που δούλευε με τον ήλιο. Στις οδηγίες είχε ένα ρομπότ που δουλεύει με ήλιο. Τσουγκρίσαμε αυγά και ανάψαμε τη λαμπάδα στην Ανάσταση.
Νικόλας Φ: Στην Κρήτη είχαμε πάει στο κρουαζιερόπλοιο και μόλις φτάσαμε μας πήρε ένα βανάκι και μας πήγε στο χωριό, στο Ηράκλειο και μας πήγε σε μια σπηλιά που είχε πολλή λάσπη και νυχτερίδες. Μετά ανεβήκαμε και πήγαμε στην δεύτερη σπηλιά Μετά ήρθε να με πάρει μια καρότσα με ένα τζιπ, πήγαμε στο χωριό και μετα είδα μια ταινία στο i-pad του μπαμπά.
Μαριστύλια: Εγώ πήγα να φάω παγωτό με τον Έκτορα και μετά πήγαμε στην παιδική χαρά με το μπαμπά. Πήγαμε στο σπίτι, κοιμηθήκαμε και μετά πήγαμε στην πλατεία και καθίσαμε εκεί απέναντι στο καφενείο και ήταν μια άλλη γιαγιά και η γιαγιά Φωτεινή και ο παππούς Ζαχαρίας. Τσουγκρίσαμε αυγά με τη γιαγιά εδώ στην Αθήνα και την έκανα λιώμα.
Λυδία: Πήγαμε στο Βόλο και με τη γιαγιά Ασπασία φτιάξαμε ένα στεφάνι που είχε ως βάση κλαδιά και μετά βάλαμε στο στεφάνι λουλούδια. Μας έφερε δώρα, στη Μελίνα έφερε ένα πιστόλι ιππόκαμπο που βγάζει μπουρμπουλήθρες και μπάρμπι νεογέννητα σκυλάκια και σε μένα μια γοργόνα με δερμάτινη ουρά. Στη φάρμα δεν φτιάξαμε στεφάνι, δεν μας άφηναν να κόψουμε λουλούδια. Χάιδεψα ένα μικρό πόνυ και τάισα ένα γαϊδουράκι.
Σπύρος: Στην Τήνο πήγα με καράβι. Και μετά το καράβι πήγαμε στο σπίτι. Και μετά εγώ χάιδεψα ένα γαϊδουράκι. Γνωρίσαμε ένα καινούργιο φίλο και παίξαμε με τη μηχανή που είχε φέρει και σπάσαμε ένα αυτοκινητάκι. Μετά πήγαμε εκεί που φυτεύουμε σταφύλια, παίξαμε και φάγαμε. Πολλά γλυκά. Μια μέρα ο Δημήτρης βρήκε έναν αχινό και είχε κάτι κύματα. Μια άλλη ημέρα πήγαμε στη θάλασσα και πήγαμε πολύ βαθιά.

Ο Μάιος μάς έφτασε!ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ vol 2