Νέα - Νέα - Νέα!

Οκτωβρίου 10, 2017

Τι έκανα το σαβ/κο;;;;;;;;;;;;; (Μαϊμουδάκια, 9-10)

 

  • Αναστασία: εγώ το σαβ/κο ήμουνα στο Μάτι και πήγαμε στις κούνιες με το θείο Μίμη και ήρθε από την Αφρική και μετά κοιμηθήκαμε.
  • Ηλιάνα: πήγα με το μπαμπά στη γιαγιά και πήγαμε μετά σπίτι και φάγαμε. Εγώ έφαγα πένες.
  • Αναϊς: είχα πάει στη γιαγιά μου και είχαμε πάει στην παιδική χαρά και μετά ήρθε ο μπαμπάς μου να με πάρει και πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε ο μπαμπάς μου και ο πάππους με τη γιαγιά και τη μαμά και μπήκαμε σε μια τεράστια κάμπια.
  • Δημήτρης: μαζί με το μπαμπά και τη μαμά πήγαμε στο δρόμο, παίξαμε ποδήλατο και εγώ…και μετά πήγαμε γιαγιά και παππού και μετά πήγαμε, φάγαμε στο άλλο σπίτι και φάγαμε φακές και το μπαμπά μου φύγαμε, πήγαμε σπίτι. Το αγαπώ πολύ το κυλί μου. δεν δαγκώνει, είναι καλός, λείφει.
  • Εμμανουέλα: το Σάββατο έφτιαξα πίτσα και πήγα στο παραδοσιακό χορό και συνάντησα δυο φίλες μου και χορέψαμε με την κυρία Άννα και την κυρία Έφη. Και μετά πήγαμε σπίτι να κοιμηθώ, μετά όμως ήθελα να φάω πίτσα που είχαμε φτιάξει, αλλά δεν έγινε καλή.
  • Άγγελος: πήγαμε στο λούνα παρκ και τρακάραμε με ένα κοριτσάκι και κάναμε σκουλήκι και ήτανε γραμμές και πήγαμε σπίτι μας και κοιμηθήκαμε και έπαιξα και πήγαμε στο ζωολογικό κήπο και είδαμε ελέφαντες και μετά είδαμε μαϊμουδάκια και κάνανε ο-υα, χα, χα!! (μας έδειξε πώς έκαναν!!). και είδαμε δελφίνια και κάνανε βουτιές και πήγαμε πάλι σπίτι, κάναμε παιχνίδια και κοιμηθήκαμε καλά.
  • Σιλίνα: πήγαμε στην εκκλησία, κοινωνήσαμε, πήγαμε στο φούρνο, αγοράσαμε δυο τούρτες, γιατί είχε γενέθλια ο Χρήστος και ο Λουκάς. Μετά πήγαμε στη γιαγιά και στον παππού, στο Χαλάνδρι. Φάγαμε, παίξαμε, ύστερα πήγαμε σπίτι, είδαμε μια μικρή ταινιούλα, ταινία, μετά φάγαμε, πλύναμε τα δόντια και μετά κοιμηθήκαμε και ο μπαμπάς μας διάβασε παραμύθι.
  • Παναγιώτης: πάλι με το μπαμπά είχαμε πάει βόλτα με το φουσκωτό. Πήγαμε πολύ στη θάλασσα, πήγαμε στο νησί και πριν φτάσουμε, ψαρέψαμε ψάρια και με το μπαμπά παρκάραμε λίγο πιο κοντά στη θάλασσα. Και μετά ανεβήκαμε στα βράχια και βρήκαμε κάτι γαριδούλες και όταν πηγαίναμε λίγο στο νησί βρήκαμε και ένα χταπόδι! Και μετά, πήγαμε κοντά, φεύγαμε και είδαμε ένα καλαμάρι, τόσο ήταν (μάς το δείχνει!!) είδαμε και δελφίνια. Φύγαμε, ο μπαμπάς οδήγησε το φουσκωτό σφαίρα, σαν αγωνιστικά αμάξια! Με το μπαμπά ψήσαμε όλα τα ψάρια και δώσαμε και σε ένα σκυλί.
  • Νικόλας: εγώ με το μπαμπά πήγαμε στη σβούρα, μετά έπαιξα είχε και ένα πάρτι. Και εγώ έκανα τραμπολίνο και μόλις φύγαμε, μαγείρεψε η μαμά, φάγαμε και κοιμηθήκαμε. Πριν να παίξουμε μίλαγε στο τηλέφωνο στην Αμερική, στη Β. Αμερική! Την Κυριακή ΄πήγαμε σε βαπτίσια και έφαγα πολλά γλυκά και έπαιξα με τη Μελίνα και το Κωνσταντίνο. Και μετά πήγαμε και φάμε και μετά πήγαμε σπίτι και μετά κοιμήθηκα και μετά ξύπνησα και μετά πήγα σχολείο.
Νέα – Νέα – ΝέαΠαιδίατρος