Ιπποπόταμοι: Τα νέα μας! (παλιούτσικα, αλλά!)

Ιανουαρίου 08, 2018

Ηλίας: Εγώ πήγα στη γόγα και άκουσα ένα τούκου-ντούκου και ήταν Άγιος Βασίλης και μου έφερε δώρα πολλά! Ένα πατίνι, ένα όπλο και ένα καροτσάκι! Μετά ήμουν Ηλιούπολη και μετά ήσα σπίτι!

Ρέα: Εγώ έχω πάει σήμερα στο χωριό του Άγιου Βασίλη και διακοπές στη Σαντορίνη. Προβές έκανα πήγα στο παππού και τη γιαγιά διακοπές! Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε ένα μωρό και ένα μπάνιο και ένα κρεβάτι!

Πάνος: Ήμουνα στο σπίτι και έπαιζα με τη μαμά και το μπαμπά! Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε τη Φλώριντα!

Νικόλας: Με τη μαμά, με το μπαμπά το πίτι πήγαμε με τη μαμά με το μπαμπά. Πατάτα! Ο Άγιο-Γιαγίλης!

Λουκάς: Πήγα στα σόνια, πολύ μακριά και ο Χρήστος πήγε προς τα πάνω και ‘γώ προς τα κάτω. Και ο μπαμπάς είπε την άλλη φορά να πάμε πιο πάνω που ‘χει πιο πολύ χιόνι.. το κατάλαβα! Ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς που έχει πολύ χιόνι και βροχή. Και ο Χρήστος είπε πως θα έρθει η αστυνομία. Όχι ο Νικόλας, γιατί πήγα στα σόνια και έριξα χιόνι στον πισινό του. Του μπαμπά! Φτιάξαμε και χιονάνθρωπο, τόσο μεγάλο και του βάλαμε καρότο για μύτη, που πήγε και ο ήλιος και το έλιωσε!

Αναστασία: Χιόνι, πολύ χιόνι, χιόνι!

Αλεξάνδρα: Στη γιαγιά και στο παππού πήγα. Φούσκες και μπαλόνια και παντόφλες έφερε ο Άγιος Βασίλης!

Αχιλλέας: Είπε ο Άγιος Βασίλης θα μου φέρει το καμπόυ το αυτοκίνητο και μου τα έφερε! Και μου είπε η μαμά να κάνω κάτι για να μου τα δώσει. Να κάνω ένα κύκο του καμπόυ!

Χρύσα: ……….(δεν μας λέει!)

Σπύρος: Πήγα στη Σαντορίνη. Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε τη γαμμή και την Έμιλυ και το Πέισι!

Άλκης: Πήγα στην Αγγλία! Ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην Αγγλία, αλλά η Αγγλία δεν είχε χιόνι! Αυτό, τι μου έφερε ο Άγιος Βασίλης είναι λίγο δύσκολο να σου το πω! Το αγοράκι και το ρομπότ το τεράστιο. Το βλέπει ο μπαμπάς!

 

                                                                                                                            Και του χρόνου!!!

 

Στο σπίτι μου κέρδισε το φλουρί…..Χειμωνιάτικη έμπνευση…..