Υλικά:
½ κ. κιμά
¾
λάχανο ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
2
καρότα τριμμένα
2
κολοκυθάκια τριμμένα
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3
φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο
πράσο ψιλοκομμένο
Σέλερυ
ψιλοκομμένο ½ κούπα και πιο λίγο
Άνιθο
Αλάτι –πιπέρι – λάδι
Λεμόνι

Εκτέλεση:
Ζεματώ
τα διάφορα λαχανικά χωριστά: λάχανο, σέλερυ, κρεμμύδι ξερό, πράσο.
Βάζω
σε κατσαρόλα λίγο λάδι και φέρνω βόλτα το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια 2’-3’.
Προσθέτω το σέλερυ, το
ζεματισμένο λάχανο, το πράσο και ½ κούπα νεράκι.
Βράζω
10’.
Προσθέτω καρότα και κολοκυθάκια και βράζω άλλα 10’.
Προσθέτω
αλάτι – πιπέρι.
Προσθέτω
μια χουφτίτσα ρύζι για σούπα και λίγο νεράκι.
Βράζω 10’ περίπου και σβήνω, προσθέτω άνηθο ψιλοκομμένο και λίγο λεμόνι.

Καλή Όρεξη!!!!!!!!
Υ.Σ.: 
Γίνεται εξ ίσου νόστιμο χωρίς κιμά!