Δευτέρα 30/9:
Πρόγευμα:
Βρέφη: Φρουτόκρεμα (ροδάκινο,
αχλάδι, μήλο), αυγό μελάτο και ψωμάκι με προζύμι
Νήπια: Αυγό, ψωμάκι με
προζύμι και καρπούζι-πεπόνι. 
Γεύμα:
Βρέφη: Κρεατόσουπα  με
γουλί, ντομάτα, καρότο, κολοκύθα, πατάτα, πράσο.
Νήπια: Γιουβετσάκι με μοσχαρίσιο
κιμά και κριθαράκι/καρότο/φρέσκια ντομάτα, σαλάτα ντομάτα-αγγούρι και ψωμάκι.
Τρίτη 1/10:
Πρόγευμα:
Βρέφη: Φρουτόκρεμα (
πεπόνι, δαμάσκηνα, αχλάδι, πορτοκάλι) 
Νήπια:  Δημητριακά με
γάλα και σύκα-ροδάκινα – αχλάδι.
Γεύμα:  
Βρέφη:  Κοτόσουπα, με
καρότο, κολοκύθα, γλυκοπατάτα, ντομάτα, γουλί, πράσο.
Νήπια:   Τουρλού
με κολοκύθα,  καρότο, πατάτα,
φασολάκια, μελιτζάνες, ντομάτα φρέσκια και μαϊντανό,  τυρί φέτα και σαλάτα
ντομάτα και ψωμάκι.
Τετάρτη 2/10:
Πρόγευμα:
Βρέφη: Φρουτόκρεμα (μήλο, αχλάδι, ροδάκινο, πεπόνι), αυγό
μελάτο και ψωμάκι.
Νήπια:  Αυγό βραστό, ψωμάκι, πεπόνι, δαμάσκηνα, μήλο.
Γεύμα:
Βρέφη: Χορτόσουπα με καρότο,
κολοκύθι, ντομάτα, κινόα, κολοκύθα, ντοματούλα  και  ρυζάκι.
Νήπια: Κοτόπουλο κατσαρόλας, με πουρέ πατάτας / παντζαριών,
σαλάτα ντομάτα-αγγούρι και ψωμάκι.
Πέμπτη 3/10:
Πρόγευμα :
Βρέφη: Φρουτόκρεμα ( βανίλιες, αχλάδι, μπανάνα) με
δημητριακά 
Νήπια:  Ψωμί με φυσικό βούτυρο και μαρμελάδα ροδάκινο
και  πεπόνι – καρπούζι.
Γεύμα :
Μωρά: Κοτόσουπα  με καρότο, κρεμμύδι,
κολοκύθι, πλιγούρι, γουλί.
Νήπια: Ψάρι φούρνου με πλιγούρι
παντζάρια βραστά και σαλάτα ντομάτα-αγγούρι, ψωμάκι.
Παρασκευή 4/10:
Πρόγευμα :
Βρέφη: Αυγό μελάτο με
ψωμάκι και φρουτόκρεμα (δαμάσκηνο, μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι) 
Νήπια:  Αυγό  με
ψωμάκι και μήλο, αχλάδι, βανίλιες.
Γεύμα :
Μωρά: Κρεατόσουπα  με
γουλί, ντομάτα, καρότο, κολοκύθα, πράσο, πεπονάκι
Νήπια: Λαχανο-πρασόρυζο,
γραβιέρα Νάξου και σαλάτα ντομάτα-αγγούρι και ψωμάκι.
Ακολουθεί η συνταγή του
λαχανο-πρασόρυζου
Υλικά:
¾ λάχανο ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
2 καρότα τριμμένα
2 κολοκυθάκια τριμμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο πράσο ψιλοκομμένο
Σέλερυ ψιλοκομμένο ½ κούπα και πιο λίγο
Άνηθο
Λάδι
Λεμόνι
5-6 κ.σ. Κινόα

Εκτέλεση:
Ζεματώ τα διάφορα λαχανικά χωριστά: λάχανο, σέλερυ, κρεμμύδι ξερό, πράσο.
Βάζω σε κατσαρόλα λίγο λάδι και φέρνω βόλτα το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια
2’-3’.
Προσθέτω το σέλερυ, το ζεματισμένο λάχανο, το πράσο, το κινόα  και ½ κούπα νεράκι.
Βράζω 10’.
Προσθέτω καρότα και κολοκυθάκια και βράζω άλλα 10’.
Προσθέτω αλάτι – πιπέρι (εάν μαγειρεύετε για ενήλικες).
Προσθέτω μια χουφτίτσα ρύζι για σούπα και λίγο νεράκι.
Βράζω 10’ περίπου και σβήνω, προσθέτω άνηθο ψιλοκομμένο και λίγο λεμόνι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
και κιμά, ½κ. στην παραπάνω αναλογία. Σε αυτή 
την περίπτωση, τον βάζετε μαζί με το κρεμμυδάκι. Γίνεται πάρα-πάρα πολύ
νόστιμο!
Καλό απόγευμα σε όλους!