ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σεπτεμβρίου 09, 2019

Τι κάναμε το Σαββατοκύριακο;/ How we spent our Weekend?

 

Άγγελος: πήγα στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσω ένα δωράκι για το Θάνο, τον αδερφό μου. Μετά γύρισα στο σπίτι και έπαιξα με τα παιχνίδια μου.

Δανάη Λ.: έκανα τη γιορτή μου. Πήγα κάπου μία βόλτα και για παιχνίδι και για φαγητό.

Μαρίλια: χθες πήγα το απόγευμα με τον Κωνσταντίνο κι την Όλγα σε ένα μέρος που έχει παγωτό και είχα φέρει εγώ καραμέλες. Αργότερα, πήγα στο σπίτι και ο μπαμπάς είδε το κολλητήρι πήγε να το πιάσει με τη μυγοσκοτώστρα και του έφυγε. Μετά ήπια γάλα, διάβασα μια ιστορία και περίμενα μέχρι να κοιμηθεί ο αδερφός μου.

Δημήτρης: πήγα στην Ακράτα έκανα μπάνιο στη θάλασσα έκανα και βουτιές. Μετά κάποια απογεύματα πήγα στη θάλασσα με το ποδήλατο. Πήγα στο μπαλκόνι, είναι εστιατόριο είναι στο βουνό και βλέπει την Κηφισίας, τα βουνά, τη θάλασσα και τη φύση.

Αλεξάνδρα: δεν ήθελε να μας πει!

Νικόλας: πήγα πρώτα σε ένα μαγαζί να πάρω μία μάσκα και είδα ένα τεράστιο καλαμάρι. Και μετά πήγαμε σε ένα μαγαζί και δεν θυμάμαι τι έφαγα. Μετά πήγαμε στο περίπτερο και πήραμε παγωτό και κάναμε πάλι βουτιές.

Ιάσονας: έκανα βουτιές στη θάλασσα και χωρίς μπρατσάκια και χωρίς μάσκα, χωρίς τίποτα. Έτρωγα και παγωτά

Ζηνοβία: πήγα βόλτα με τη νονά και το νονό και έχουν μωράκι που το λένε Πάρη και σε λίγο έχει τα γενέθλιά του που θα γίνει ένα. Πήρα παγωτό καρπούζι από ένα περίπτερο.

Μάριος: πήγα στη Νάξο. Πήγα στο Χαλάνδρι και πήγα στο Peny Lane και έφαγα πρωινό και μετά έφαγα και έπαιξα σπίτι και έγινε βράδυ και κοιμήθηκα. Το πρωί πήγαμε στη Νέα Πεντέλη και φάγαμε σουβλάκι και κάναμε πατίνι.

Λίλιαν: το Σαββατοκύριακο πήγα για μπάνιο στην πισίνα του παππού και έκανα μια βουτιά τεράστια και έφαγα παγωτό πατούσα paw patrol και μετά οι φίλοι μου οι καινούργιοι φέραν μια τσουλήθρα και φτιάξαμε βρόμικα παγάκια και μετά καθαρά και έφαγα ένα.

Μυρτώ: όταν ερχόμασταν είχα κοιμηθεί γιατί ήταν πολύ μακριά οι διακοπές στην τράπεζα. Σήμερα θα πάω στη γιαγιά. Το Σάββατο έπαιζα και έφαγα φαγητό στο σπίτι μου και μετά έφαγα γλυκό και πήγα στη γιαγιά μου και μετά πήγα στον παππού Παναγιώτη.

Άρης: το Σαββατοκύριακο φίλο και πήγα να δω τον Πινόκιο στο θέατρο και ο μπαμπάς είχε κάτσει σπίτι. Και μετά τελείωσε και τίποτε άλλο. Και μετά πήγα στην παιδική χαρά και έφυγα.

Ναταλία: στο ψαροπούλι στην Εύβοια έκανε βουτιές στη θάλασσα και μετά με τον μπαμπά μου πήγαμε σπίτι είδαμε λίγο τηλεόραση και πήγαμε δίπλα. Και μετά πήγαμε στην Αθήνα. Ο μπαμπάς και η Εριέττα ήταν μαζί και εγώ με τη μαμά πήγαμε να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς πήγε να βγάλει τα άλλα πράγματα.

Ανδριάνα: το Σαββατοκύριακο πήγε στις κούνιες και πήραμε σκορδάκια που κάνουν boom. Μετά ο μικρός πήγε μπροστά στην κούνια όμως δεν χτύπησε. Μετά πήγαμε στη γιαγιά ήπιαμε το γάλα και να κοιμηθώ. Μετά ήρθε ο μπαμπάς από το νοσοκομείο γιατί αρρώστησαν κι άλλοι άνθρωποι. Μετά πήγαμε στα Jumbo και αγοράσαμε παιχνίδι και παίξαμε.

Ορέστης Π: είδα κινητό και μετά κάθισα και έπαιξα έφαγα το φαγητό και κοιμήθηκα.

Arega: Good!

Ισίδωρος: πήγα στη νέα Πεντέλη κι έκανα πατίνι και είδα μια μηχανή με ποπκόρν. Και μετά είδα ξαφνικά μπροστά μου Μαρίλια και πήγα απέναντι να φάω σουβλάκι. Και μετά πήγα σπίτι και κοιμήθηκα.

Μάγια: δεν ξέρω! Έπαιξα στο σπίτι και μετά έβλεπα παιδικά και μετά από την βολτούλα πήγα να φάω σουβλάκι και μετά πήγα να βουτήξω στην πισίνα. Και μετά πήγαμε με το πατίνι στο σουπερμάρκετ.

Ορέστης Ρ.: καλά! Δεν θα πω κάτι άλλο Ο μπαμπάς είπε ότι είναι Τρίτη. Έκανα πολλά μπάνια και βουτιές, πολλά παγωτά.

Δανάη Κ. : εγώ πρώτα κοιμήθηκα και μετά είδα λίγη τηλεόραση και παγωτό και μετά συνάντησα τη Μελίνα και τον Αλέξανδρο και μετά πήγαμε να δούμε μια παράσταση και μετά πήγαμε να χορέψουμε και μετά είδαμε λίγο τηλεόραση και μας πήγαν σε ένα εστιατόριο.

τόοοοοοοσο καλάααααααααααα!!

καλό απόγευμα:)

Our menu!ημερομηνίες !